magazin online de lenjerie intima TRIUMPH, de cea mai buna calitate la cele mai bune preturi, destinat doamnelor ce inteleg calitatea unui brand puternic
Articole si noutati
FIT SMART By Triumph

Ca parte a strategiei Triumph de a crea produse innovative care sa fie adaptate dorintelor exprimate de cliente din toata lumea, a aparut in 2020 gama FIT SMART, o gama care face parte din cadrul conceptului “Design for life”. citeste mai mult

Purtarea sutienului pe timpul noptii

Sutienul are menirea de a realiza support pentru sani si de a creste senzatia de confort de care are nevoie orice femeie. citeste mai mult

Despre lenjerie intima.... Stiati ca?

Haideti sa parcurgem cateva lucruri din categoria lui “stiati ca….” despre lenjerie. Cifrele si datele de mai jos sunt aproximative dat fiind numarul larg de producatori si de modele de lenjerie, dar chiar si asa ele raman informatii foarte intersante. citeste mai mult5 trucuri de fotomodel

Salvador Dali ne sfătuia să nu ne temem de perfecțiune, căci niciodată nu vom reuși s-o atingem. Cu toate astea, femeile nu se pot abține de la a-și dori un trup fără cusur, pentru a se bucura de cea mai frumoasă reflexie în oglindă posibilă. Chiar dacă urmați deja reguli de frumusețe care dau roade, câteva trucuri noi vă sunt binevenite, mai ales că ele sunt dezvăluite, pentru Daily Mail, de femei a căror profesie este să arate impecabil.

Pentru un bust ferm Stacey Hannant (20 de ani), model pentru Weight Watchers: „Fac yoga È™i Pilates de două ori pe săptămână. Îmi îmbunătățeÈ™te postura È™i-mi păstrează sânii ridicaÈ›i. În fiecare zi fac trei seturi de câte 20 de flotări, pentru a menÈ›ine cât mai fermi muÈ™chii ce susÈ›in bustul. De asemenea, pentru fermitate, recomand un amestec din suc de lămâie È™i o linguriță de rom, È›inut la frigider. Se aplică în zona bustului, iar după câteva minute se clăteÈ™te cu apă rece”.

 

Pentru un abdomen plat Chiron Miller, 31 de ani, model pentru reclama Activia: „În seara dinainte de filmări, dizolv în cadă un bulgăre de sare Epsom (sulfat de magneziu) È™i stau 20 de minute în apă, este un remediu excelent împotriva balonării. Mănânc câteva prune, pentru a elimina toxinele. Am renunÈ›at la pâine albă È™i paste È™i am ales alternative fără gluten, nu mai beau băuturi carbogazoase È™i nu mestec gumă. În plus, dansul mă ajută să am un abdomen frumos, fără să dezvolte muÈ™chii peste măsură”.

 

Pentru picioare tonifiate Nina Taylor, 30 de ani, model, dublura lui Kate Moss pentru picioare, într-o reclamă Rimmel: „Exersez deseori paÈ™i de balet, merg pe vârfuri sau fac semi-genuflexiuni, cu genunchii depărtaÈ›i. PreÈ› de 10 minute pe zi, stau într-un singur picior – asta îmi păstrează picioarele suple, cu un tonus potrivit. Niciodată nu stau picior peste picior È™i încerc să evit îmbrăcămintea strâmtă, cum ar fi colanÈ›ii, căci duce la apariÈ›ia venelor varicoase. De câte ori pot, îmi È›in picioarele ridicate È™i le masez cu ulei de corp”.

 

Pentru braÈ›e frumoase Laura Brooke, 23 de ani, model pentru Topshop È™i Lee Jeans: „Folosesc gantere cu greutate mică, pe care le ridic deasupra capului È™i apoi le cobor. Trei seturi de câte 20 de repetări te pot ajuta să îÈ›i menÈ›ii tonusul. Flotările, chiar È™i cele executate pe jumătate, sunt de asemenea binevenite”.

 

Pentru un posterior de invidiat Zara Miller, 32 de ani, model pentru lenjerie intimă: „Zilnic, înainte de a intra la duÈ™, îmi masez zonele predispuse la celulită cu o perie uscată, fără apă sau cremă. Extrem de eficient este È™i zaÈ›ul de cafea – stimulează circulaÈ›ia sanguină È™i împiedică formarea bulgărilor de grăsime. În fiecare dimineață, pe stomacul gol, beau un pahar mare cu apă caldă, în care torn o linguriță de oÈ›et de mere È™i miere”.

 

Nu uitaÈ›i să faceÈ›i zilnic un strop de miÈ™care, să zâmbiÈ›i È™i să iubiÈ›i!

 

Sursa: larevista.ro

Lenjerie-intima-triumph.ro foloseste cookies. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. X