magazin online de lenjerie intima TRIUMPH, de cea mai buna calitate la cele mai bune preturi, destinat doamnelor ce inteleg calitatea unui brand puternic
Articole si noutati
Cum să-ţi alegi costumul de baie potrivit

4 aspecte importante de care să ţii cont când pleci sa-ti cumperi costumul de baie. citeste mai mult

Sutienul nepotrivit, sursă de boli grave

O statistică realizată de două din cele mai mari companii producătoare de lenjerie intimă din lume indică faptul că 80% dintre femei nu poartă un sutien ales pe măsură. Puţine ştiu însă la ce riscuri se expun dacă nu-şi aleg cum trebuie acest obiect de lenjerie. Iată cum afectează sănătatea un sutien nepotrivit. citeste mai mult

Ce iti doresti să schimbi la sanii tai?

Toate femeile vor să se simtă bine în propriul corp, însă nu toate au curajul să facă schimbarea pe care și-o doresc. Fie că vrem sau nu să recunoaștem, sânii sunt o parte importantă a feminității și, cu toate acestea, reprezintă încă, în unele cercuri, un subiect tabu. Feminitatea nu înseamnă dimensiuni, ci încredere în sine, iar alegerea unei intervenții la nivelul bustului poate avea o contribuție decisivă în viziunea unei femei față de propriul corp. citeste mai multAflă cum trebuie să-ţi alegi sutienul potrivit, pentru a oferi suport corespunzător sânilor!

Dincolo de funcţia de seducţie a lenjeriei intime,

Dincolo de funcţia de seducţie a lenjeriei intime, există o funcţie mult mai importantă, în special atunci când vorbim despre sutiene, anume aceea de susţinere. Bustul trebuie să arate impecabil, indiferent de ce haine alegi să porţi în partea de sus a corpului.

 

Iată de ce anume trebuie să ţii cont pentru a alege sutienul potrivit:

- Trebuie să alegi măsura potrivită, pentru a te simţi confortabil. Un sutien cu un număr mai mic nu te va face să pari mai sexy! - Materialul nu trebuie să facă cute şi nici nu trebuie să fie întins la extrem. - Banda din spate nu trebuie să se ridice. - Trebuie să poţi strecura cu uşurinţă degentul pe sub bandă. - Cupele trebuie să se potrivescă perfect cu forma sânilor tăi. - Sânii nu trebuie să iasă din cupe, nici spre interior (dacă vrei să pari Marchiza de Pompadour, există modele speciale), nici spre axilă. - Partea dintre cupe (puntea sutienului) trebuie să stea fix pe stern (coşul pieptului). - Linia mameloanelor trebuie să fie la mijlocul dinstanţei dintre umăr şi cot. - Bretele sutinenului nu trebuie să fie în tensiune şi nici să lase urme adânci pe piele.

Nu uita! Lenjeria intima este unul din cele mai importante capitole ale tinutei tale zilnice. Trebuie ca in acelasi timp sa arati perfect si sa te simti minunat!

 

Lenjerie-intima-triumph.ro foloseste cookies. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. X