magazin online de lenjerie intima TRIUMPH, de cea mai buna calitate la cele mai bune preturi, destinat doamnelor ce inteleg calitatea unui brand puternic
Articole si noutati
FIT SMART By Triumph

Ca parte a strategiei Triumph de a crea produse innovative care sa fie adaptate dorintelor exprimate de cliente din toata lumea, a aparut in 2020 gama FIT SMART, o gama care face parte din cadrul conceptului “Design for life”. citeste mai mult

Purtarea sutienului pe timpul noptii

Sutienul are menirea de a realiza support pentru sani si de a creste senzatia de confort de care are nevoie orice femeie. citeste mai mult

Despre lenjerie intima.... Stiati ca?

Haideti sa parcurgem cateva lucruri din categoria lui “stiati ca….” despre lenjerie. Cifrele si datele de mai jos sunt aproximative dat fiind numarul larg de producatori si de modele de lenjerie, dar chiar si asa ele raman informatii foarte intersante. citeste mai multCe iti doresti să schimbi la sanii tai?

Toate femeile vor să se simtă bine în propriul corp, însă nu toate au curajul să facă schimbarea pe care și-o doresc. Fie că vrem sau nu să recunoaștem, sânii sunt o parte importantă a feminității și, cu toate acestea, reprezintă încă, în unele cercuri, un subiect tabu. Feminitatea nu înseamnă dimensiuni, ci încredere în sine, iar alegerea unei intervenții la nivelul bustului poate avea o contribuție decisivă în viziunea unei femei față de propriul corp.

 De ce implanturi mamare?

Atunci când vorbim despre implanturi, există mai multe întrebări pe care trebuie să ni le punem, înainte de a face alegerea potrivită.

 

Cum îmi doresc să arăt?

Cum mă pot asigura că mărimea sânilor mei se potrivește cu stilul meu de viață?

 

Aici intervine chirurgul estetician, care te va ajuta să obții ceea ce îți dorești şi îţi va explica tot ceea ce implică această procedură. De exemplu, unul dintre cele mai importante lucruri care trebuie menţionate este faptul că implanturile mamare sunt sigure. Acestea nu se pot sparge, iar în cazul rar al producerii unei rupturi, riscurile sunt minime. Tehnologia a îmbunătățit lucrurile și în acest domeniu, motiv pentru care conținutul este un gel siliconic coeziv, ceea ce înseamnă că, în cazul producerii unei rupturi, siliconul nu curge, el fiind sub formă extrem de vâscoasă. De aici și siguranța acestuia, procedura de înlocuire fiind una minim invazivă.

 

Cele mai frecvente întrebări primite din partea pacienţilor de către dr. Cristian Nițescu, medic primar în chirurgie plastică și estetică cu peste 20 de ani de experiență în domeniu, sunt următoarele:

 

Ce formă, ce dimensiune sau tip de operație ți se potrivește?

Știai că mărimea implantulului este direct proporțional cu mărimea sânului natural? Aceeași mărime a implantului va arăta diferit în funcție de forma și mărimea sânului natural. Motiv pentru care, dacă ai văzut o mărime care îți place, trebuie să consulți medicul pentru a vedea dacă ți se și potrivește.

 

Când trebuie schimbate implanturile?

Un lucru important pe care trebuie să îl știi este faptul că, deși implanturile sunt sigure și durabile, nu sunt niște dispozitive ce durează toată viața. În mod normal, este recomandat ca implanturile să se schimbe după 10-15 ani de la introducerea lor, ceea ce nu face decât să te ajute să îți menții un corp sănătos.

 

Cât de dureroasă este procedura?

Dacă frica este un motiv pentru care amâni această operaţie estetică, trebuie să ştii că intervenția în sine nu este dureroasă și se realizeaza sub anestezie generală, este una fără sângerări majore și durează aproximativ 1-2 ore. Dacă urmăm indicațiile medicului, durerea postoperatorie este minimă, cu un disconfort normal în primele 2-3 săptămâni. Putem urma o dietă normală având grijă la efortul fizic, traumatismele de orice fel, mișcări bruște, etc. Mai mult, cicatricile nu sunt vizibile, iar stilul de viață este unul absolut normal. Singura diferență va fi aceea de a ajunge la dimensiunile pe care ţi le-ai dorit.

 

Pentru o femeie, cel mai important lucru este încrederea în sine, motiv pentru care alegerea unei intervenții chirurgicale ar trebui sa aibă la baza acest aspect. Află  toate informațiile de care ai nevoie despre chirurgia plastică și fă alegerea care ți se potrivește cu ajutorul doctorului Cristian Nițescu!

Lenjerie-intima-triumph.ro foloseste cookies. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. X