magazin online de lenjerie intima TRIUMPH, de cea mai buna calitate la cele mai bune preturi, destinat doamnelor ce inteleg calitatea unui brand puternic
Articole si noutati
FIT SMART By Triumph

Ca parte a strategiei Triumph de a crea produse innovative care sa fie adaptate dorintelor exprimate de cliente din toata lumea, a aparut in 2020 gama FIT SMART, o gama care face parte din cadrul conceptului “Design for life”. citeste mai mult

Purtarea sutienului pe timpul noptii

Sutienul are menirea de a realiza support pentru sani si de a creste senzatia de confort de care are nevoie orice femeie. citeste mai mult

Despre lenjerie intima.... Stiati ca?

Haideti sa parcurgem cateva lucruri din categoria lui “stiati ca….” despre lenjerie. Cifrele si datele de mai jos sunt aproximative dat fiind numarul larg de producatori si de modele de lenjerie, dar chiar si asa ele raman informatii foarte intersante. citeste mai multCum să-ţi alegi costumul de baie potrivit

4 aspecte importante de care să ţii cont când pleci sa-ti cumperi costumul de baie.

 

VacanÅ£a e la colÅ£, iar gândul ne zboară, inevitabil, la apa marii sau a piscinelor, la bronzat pe nisip sau pe ÅŸezlong ÅŸi la… costume de baie. Pentru că magazinele sunt pline de oferte atrăgătoare la acest capitol, iar tu nu poÅ£i fi indiferentă în faÅ£a atâtor frumuseÅ£i, iată cele mai importante 4 aspecte de care ar trebui să Å£ii cont în momentul în care te hotărăşti să îÅ£i cumperi un costum de baie!

 

1. Forma corpului

Cel mai important lucru de luat în calcul este forma corpului, deoarece aceasta cere un costum pe măsură. Dacă ai corpul în formă de pară sau triunghi, cu umeri nu foarte laÅ£i sau chiar înguÅŸti, sâni mici, fund ÅŸi ÅŸolduri pline, atunci trebuie să alegi un costum care să maximizeze vizual partea de sus. Astfel, sutienul sau topul costumului întreg să aibă un imprimeu vivace sau volane, dar ÅŸi bretele mai late, iar cupa să fie buretată. De asemenea, slipul costumului cu două piese e indicat să fie cu ÅŸnur ajustabil pe ÅŸolduri ÅŸi în niciun caz tip ÅŸort, deoarece va crea o impresie de surplus în această zonă.

Corpul în formă de măr, cu ÅŸolduri înguste ÅŸi talie ÅŸi bust proeminente, va fi avantajat de costume cu tăietură înaltă la slip, pentru alungirea vizuală a picioarelor. Este recomandat ca partea de sus a costumului să aibă un imprimeu uni. Evită, totodată, bretelele subÅ£iri ale sutienului ÅŸi alege unele puÅ£in mai late.

În cazul în care forma de dreptunghi te caracterizează, când corpul are o uÅŸoară structură masculină ÅŸi mai sportivă, cu umeri, sâni, talie ÅŸi ÅŸolduri simetrice, alege costume de baie întregi, cu decupaj pe mijloc, pentru a crea impresia unei talii mai subÅ£iri. Nu ocoli nici costumele cu sutien triunghi, cu sau fără push-up, care sunt feminine ÅŸi la care poÅ£i plasa cupa cum îÅ£i doreÅŸti, datorită ÅŸnururilor ajustabile.

Forma de triunghi inversat a corpului, în care bustul ÅŸi umerii sunt proeminenÅ£i, în timp ce talia este mică, iar ÅŸoldurile înguste, cere un costum de baie cu bretele care se leagă după gât, cu sutien bine făcut, astfel încât să susÅ£ină adecvat sânii.

Pentru cele care se bucură de o formă de clespidră, cu umeri potrivit de laÅ£i, dar simetrici cu ÅŸoldurile accentuate, ÅŸi cu un bust voluptos ÅŸi talie mică, atunci majoritatea croielilor ÅŸi a imprimeurilor pot fi încercate fără teamă. Un aspect armonios al corpului se poate obÅ£ine ÅŸi mai bine în acest caz cu ajutorul costumelor de baie de inspiraÅ£ie retro, care accentuează talia, bustul ÅŸi posteriorul.

2. Utilitate

 

Un costum din două piese, cu sutien fără bretele, s-ar putea să nu fie deloc util pentru o vacanţă cu familia, mai ales când ai copii preÅŸcolari. Sutienul poate să te lase baltă când ai de făcut ceva solicitant împreună cu cei mici ÅŸi, în cazul în care nu eÅŸti o mamă care face plajă topless, atunci trebuie să ai grijă ca sutienul să îÅ£i ofere suficientă susÅ£inere a sânilor. Pe de altă parte, dacă vrei să te bronzezi fără urme, poÅ£i alege un costum cu bretele detaÅŸabile, care poate fi uÅŸor de manevrat pe parcursul expunerii la soare. ÎnoÅ£i foarte mult? Atunci alege fără să clipeÅŸti un costum întreg, care e cel mai indicat pentru contactul prelungit cu apa.

 

3. Confort

Degeaba ai cel mai frumos costum de baie din Univers, dacă nu e ÅŸi confortabil. Da, confortul e important, mai ales dacă ne gândim că mamele nu se prezintă pur ÅŸi simplu la soare ÅŸi, în afara alternării ÅŸezlongului sau a rogojinii puse pe nisip cu apa marii sau a piscinei, nu fac altceva. Ele sunt adevărate contorsioniste, atlete ÅŸi înotătoare de performanţă, pentru că trebuie să se întoarcă după copii, să alerge pe plajă sau printre terase după ei, dar să le ÅŸi predea lecÅ£ii de înot. De aceea, costumul nu trebuie să te incomodeze, cupele sutienului trebuie să nu te jeneze permanent din pricina unor cusături rigide sau a unor sârme de susÅ£inere prost montate, iar slipii, în cazul costumelor din două piese, nu trebuie să aibă vreo decoraÅ£iune atât de greÅŸit amplasată, încât la cea mai mică miÅŸcare tot corpul tău să simtă măiestria ei.

4. Materiale

Materialele sunt foarte importante atunci când îÅ£i alegi un costum de baie. Ele trebuie să fie de calitate, iar elasticitatea Å£esăturii să nu se estompeze de la o zi la alta, ca la finalul sejurului să rămâi fără costum, din pricina deformării sale. AtenÅ£ie ÅŸi la cusături, să fie foarte bine realizate, ca să nu te trezeÅŸti că Å£i se se destramă costumul tocmai în vacanţă.

 

Un ultim sfat, dar la fel de important ca cele de mai sus: cumpără-Å£i un costum care să îÅ£i vină! Renunţă la ideea de a te strecura într-un costum prea mic, oricât de mult Å£i-ar plăcea, pentru că va avea darul de a transforma nondefectele corpului chiar în defecte. Totodată, nu îÅ£i cumpăra nici un costum cu un număr mai mare, cu gândul că te vei simÅ£i mereu comod în el. Se va lăbărÅ£a ÅŸi mai mult!

 

Sursa: totuldespremame.ro

Lenjerie-intima-triumph.ro foloseste cookies. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. X