magazin online de lenjerie intima TRIUMPH, de cea mai buna calitate la cele mai bune preturi, destinat doamnelor ce inteleg calitatea unui brand puternic
Articole si noutati
FIT SMART By Triumph

Ca parte a strategiei Triumph de a crea produse innovative care sa fie adaptate dorintelor exprimate de cliente din toata lumea, a aparut in 2020 gama FIT SMART, o gama care face parte din cadrul conceptului “Design for life”. citeste mai mult

Purtarea sutienului pe timpul noptii

Sutienul are menirea de a realiza support pentru sani si de a creste senzatia de confort de care are nevoie orice femeie. citeste mai mult

Despre lenjerie intima.... Stiati ca?

Haideti sa parcurgem cateva lucruri din categoria lui “stiati ca….” despre lenjerie. Cifrele si datele de mai jos sunt aproximative dat fiind numarul larg de producatori si de modele de lenjerie, dar chiar si asa ele raman informatii foarte intersante. citeste mai multCum să-ţi alegi costumul de baie potrivit

4 aspecte importante de care să ţii cont când pleci sa-ti cumperi costumul de baie.

 

Vacanţa e la colţ, iar gândul ne zboară, inevitabil, la apa marii sau a piscinelor, la bronzat pe nisip sau pe şezlong şi la… costume de baie. Pentru că magazinele sunt pline de oferte atrăgătoare la acest capitol, iar tu nu poţi fi indiferentă în faţa atâtor frumuseţi, iată cele mai importante 4 aspecte de care ar trebui să ţii cont în momentul în care te hotărăşti să îţi cumperi un costum de baie!

 

1. Forma corpului

Cel mai important lucru de luat în calcul este forma corpului, deoarece aceasta cere un costum pe măsură. Dacă ai corpul în formă de pară sau triunghi, cu umeri nu foarte laţi sau chiar înguşti, sâni mici, fund şi şolduri pline, atunci trebuie să alegi un costum care să maximizeze vizual partea de sus. Astfel, sutienul sau topul costumului întreg să aibă un imprimeu vivace sau volane, dar şi bretele mai late, iar cupa să fie buretată. De asemenea, slipul costumului cu două piese e indicat să fie cu şnur ajustabil pe şolduri şi în niciun caz tip şort, deoarece va crea o impresie de surplus în această zonă.

Corpul în formă de măr, cu şolduri înguste şi talie şi bust proeminente, va fi avantajat de costume cu tăietură înaltă la slip, pentru alungirea vizuală a picioarelor. Este recomandat ca partea de sus a costumului să aibă un imprimeu uni. Evită, totodată, bretelele subţiri ale sutienului şi alege unele puţin mai late.

În cazul în care forma de dreptunghi te caracterizează, când corpul are o uşoară structură masculină şi mai sportivă, cu umeri, sâni, talie şi şolduri simetrice, alege costume de baie întregi, cu decupaj pe mijloc, pentru a crea impresia unei talii mai subţiri. Nu ocoli nici costumele cu sutien triunghi, cu sau fără push-up, care sunt feminine şi la care poţi plasa cupa cum îţi doreşti, datorită şnururilor ajustabile.

Forma de triunghi inversat a corpului, în care bustul şi umerii sunt proeminenţi, în timp ce talia este mică, iar şoldurile înguste, cere un costum de baie cu bretele care se leagă după gât, cu sutien bine făcut, astfel încât să susţină adecvat sânii.

Pentru cele care se bucură de o formă de clespidră, cu umeri potrivit de laţi, dar simetrici cu şoldurile accentuate, şi cu un bust voluptos şi talie mică, atunci majoritatea croielilor şi a imprimeurilor pot fi încercate fără teamă. Un aspect armonios al corpului se poate obţine şi mai bine în acest caz cu ajutorul costumelor de baie de inspiraţie retro, care accentuează talia, bustul şi posteriorul.

2. Utilitate

 

Un costum din două piese, cu sutien fără bretele, s-ar putea să nu fie deloc util pentru o vacanţă cu familia, mai ales când ai copii preşcolari. Sutienul poate să te lase baltă când ai de făcut ceva solicitant împreună cu cei mici şi, în cazul în care nu eşti o mamă care face plajă topless, atunci trebuie să ai grijă ca sutienul să îţi ofere suficientă susţinere a sânilor. Pe de altă parte, dacă vrei să te bronzezi fără urme, poţi alege un costum cu bretele detaşabile, care poate fi uşor de manevrat pe parcursul expunerii la soare. Înoţi foarte mult? Atunci alege fără să clipeşti un costum întreg, care e cel mai indicat pentru contactul prelungit cu apa.

 

3. Confort

Degeaba ai cel mai frumos costum de baie din Univers, dacă nu e şi confortabil. Da, confortul e important, mai ales dacă ne gândim că mamele nu se prezintă pur şi simplu la soare şi, în afara alternării şezlongului sau a rogojinii puse pe nisip cu apa marii sau a piscinei, nu fac altceva. Ele sunt adevărate contorsioniste, atlete şi înotătoare de performanţă, pentru că trebuie să se întoarcă după copii, să alerge pe plajă sau printre terase după ei, dar să le şi predea lecţii de înot. De aceea, costumul nu trebuie să te incomodeze, cupele sutienului trebuie să nu te jeneze permanent din pricina unor cusături rigide sau a unor sârme de susţinere prost montate, iar slipii, în cazul costumelor din două piese, nu trebuie să aibă vreo decoraţiune atât de greşit amplasată, încât la cea mai mică mişcare tot corpul tău să simtă măiestria ei.

4. Materiale

Materialele sunt foarte importante atunci când îţi alegi un costum de baie. Ele trebuie să fie de calitate, iar elasticitatea ţesăturii să nu se estompeze de la o zi la alta, ca la finalul sejurului să rămâi fără costum, din pricina deformării sale. Atenţie şi la cusături, să fie foarte bine realizate, ca să nu te trezeşti că ţi se se destramă costumul tocmai în vacanţă.

 

Un ultim sfat, dar la fel de important ca cele de mai sus: cumpără-ţi un costum care să îţi vină! Renunţă la ideea de a te strecura într-un costum prea mic, oricât de mult ţi-ar plăcea, pentru că va avea darul de a transforma nondefectele corpului chiar în defecte. Totodată, nu îţi cumpăra nici un costum cu un număr mai mare, cu gândul că te vei simţi mereu comod în el. Se va lăbărţa şi mai mult!

 

Sursa: totuldespremame.ro

Lenjerie-intima-triumph.ro foloseste cookies. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. X