magazin online de lenjerie intima TRIUMPH, de cea mai buna calitate la cele mai bune preturi, destinat doamnelor ce inteleg calitatea unui brand puternic
Articole si noutati
FIT SMART By Triumph

Ca parte a strategiei Triumph de a crea produse innovative care sa fie adaptate dorintelor exprimate de cliente din toata lumea, a aparut in 2020 gama FIT SMART, o gama care face parte din cadrul conceptului “Design for life”. citeste mai mult

Purtarea sutienului pe timpul noptii

Sutienul are menirea de a realiza support pentru sani si de a creste senzatia de confort de care are nevoie orice femeie. citeste mai mult

Despre lenjerie intima.... Stiati ca?

Haideti sa parcurgem cateva lucruri din categoria lui “stiati ca….” despre lenjerie. Cifrele si datele de mai jos sunt aproximative dat fiind numarul larg de producatori si de modele de lenjerie, dar chiar si asa ele raman informatii foarte intersante. citeste mai multIngrijirea sanilor

Sânii reprezintă un simbol al feminititătii, frumuseţii şi al

Îngrijirea sânilor

Sânii reprezintă un simbol al feminititătii, frumuseÅ£ii ÅŸi al sexualităţii. Invocând adesea motive referitoare la dimensiune, fermitate sau aspectul pielii, femeile nu sunt niciodată pe deplin multumite de bustul lor, constituind chiar obiectul a numeroase complexe ÅŸi frustrări.

Urmând cu regularitate ÅŸi conÅŸtiinciozitate câteva indicaÅ£ii pe care Å£i le propunem, îÅ£i vei putea îmbunătăţi condiÅ£ia sânilor si vei atrage ca un magnet deopotrivă privirile admirative ale bărbaÅ£ilor ÅŸi cele invidioase ale reprezentantelor aceluiaÅŸi sex.

Sănătatea sânilor

În primul rând, vreau să-Å£i atrag atenÅ£ia asupra importanÅ£ei menÅ£inerii sănătăţii sânilor.

Cancerul la sân constituie o problemă foarte gravă, situându-se pe locul doi în ierarhia tipurilor de cancer ce afectează femeile din întreaga lume. ReÅ£ine însă că diagnosticarea precoce înseamnă ÅŸanse mult mai mari de vindecare, de aceea este necesar să îÅ£i verifici periodic sânii pentru a remarca eventualele modificări ale lor. Apelează la doctor, pentru un examen clinic al sânilor, o dată la trei ani dacă ai între 20 ÅŸi 40 de ani ÅŸi în fiecare an, dacă ai peste 40 de ani. Mamografia este cel mai sigur ÅŸi eficient instrument de detectare al cancerului la sân ÅŸi este recomandabil să fie efectuat anual de către femeile cu vârsta de peste 40 de ani. De asemeni, poÅ£i să îÅ£i examinezi singură sânii prin palpare, la 10 zile după menstruaÅ£ie, pentru cele mai bune rezultate. Cel mai bine este să apelezi ÅŸi la un specialist, întrucât de multe ori când remarcăm modificări, poate fi prea târziu, situându-ne într-un stadiu avansat al bolii.

De asemeni, evită expunerile prelungite la soare şi nu uita să foloseşti o cremă cu protecţie solară adecvată.

Metode de întreÅ£inere a sânilor

Sânii sunt formaÅ£i din Å£esut adipos, glande ÅŸi colagen (care îi menÅ£ine fermi) ÅŸi sunt lipsiÅ£i de musculatură. O dată cu trecerea timpului, glandele ÅŸi colagenul scad ÅŸi sunt înlocuiÅ£i de grăsime, sânii începând să se lase, cum spunem în limbaj comun. Îngrijirea sânilor constă în întreÅ£inerea ÅŸi menÅ£inerea elasticităţii pielii pentru a ne bucura de un bust frumos cât mai mult timp. Pentru aceasta îÅ£i recomandăm următoarele:

- Stai dreaptă întodeauna! Vei beneficia de o postură a corpului frumoasă ÅŸi vei emana încredere în tine ÅŸi stil; - FoloseÅŸte un sutien potrivit mărimii sânilor tăi, care să îi susÅ£ină corespunzător ÅŸi investeÅŸte în calitate! Foarte multe femei folosesc o mărime greÅŸită a sutienului. Consultă un ghid pentru determinarea corectă a mărimii de care ai nevoie la sutien! - Acordă importanţă sportului, în special înotului. Înotul ajută la tonifierea sînilor ÅŸi îÅ£i modelează corpul într-un mod frumos ÅŸi armonios. În cazul în care practici un sport solicitant, foloseÅŸte un sutien special! - Ai grijă la fluctuaÅ£iile de greutate! Dacă eÅŸti însărcinată sau Å£ii o dietă, masează-te regulat, dimineaÅ£a ÅŸi seara, cu o cremă specială pentru menÅ£inerea fermităţii sânilor. - Apa rece este excelentă pentru tonifierea pielii, stimulează circulaÅ£ia sanguină. Trece duÅŸul cu apă caldă ÅŸi apoi cu apă rece peste bust de câteva ori atunci cand faci baie ÅŸi încheie întotdeauna cu un duÅŸ rece, suportabil. În timp vei observa că sânii tai vor deveni mai fermi. Băile fierbinÅ£i, în mod contrar, înmoaie Å£esutul cutanat, ÅŸi mai ales sânii. - După duÅŸ, foloseÅŸte imediat un gel/ cremă special pentru îngrijirea sânilor. Este momentul potrivit, întrucât acum pielea e pregătită să absoarbă toate substanÅ£ele hrănitoare conÅ£inute de gel/ cremă. PoÅ£i folosi ÅŸi creme ÅŸi măşti hidratante, care îÅ£i vor face pielea deosebit de plăcută ÅŸi catifelată. În acest sens, poÅ£i să apelezi ÅŸi la remedii naturale. O mască benefică pentru întărirea sânilor ÅŸi hidratarea pielii îÅ£i poÅ£i prepara singură, din mere ÅŸi lapte. Taie două mere în bucăţi mici, pe care le fierbi apoi într-un litru de lapte ÅŸi apoi le zdrobeÅŸti. Aplică pe sâni pasta obÅ£inută, asemănătoare piureului ÅŸi aÅŸteaptă să acÅ£ioneze 15-20 de minute. - Este indicat ca atunci când aplici crema, să acorzi atenÅ£ie specială ÅŸi masajului, care are un rol deosebit de important. - PoÅ£i să te răsfeÅ£i ÅŸi la salon, lăsându-te pe mâinile unui specialist, pentru electrostimulare. Aparatul este dotat cu 2 electrozi de silicon în formă de cupe care transmit impulsuri electrice, stimulând musculatura bustului. Pentru efecte optime, la început este necesar să efectuaÅ£i minim 4 ÅŸedinte intensive pe săptămână, urmând apoi să diminuaÅ£i numărul acestora, pe măsură ce obÅ£ineÅ£i rezultate.

Tratamentul de electrostimulare este însă contraindicat persoanelor care alaptează, celor care au suferit intervenÅ£ii chirurgicale în aceasta zonă sau care au fost diagnosticate cu cancer mamar.

ExerciÅ£ii speciale pentru sâni

MuÅŸchii pectorali, situaÅ£i sub sâni, sunt responsabili de fermitatea bustului tău. Poti purta un sutien normal, cu condiÅ£ia ca sânii să fie solicitaÅ£i în mod regulat, practicând exerciÅ£ii speciale.

ExerciÅ£iile pe care Å£i le propunem sunt simple ÅŸi le poÅ£i face de la tine acasă, de două-trei ori pe săptămână.

1. împreunarea palmelor - stai în picioare, cu umerii ÅŸi braÅ£ele relaxate, de-a lungul corpului. Adu mâinile la nivelul sânilor si presează cu putere palmele una de cealaltă câteva secunde. Repetă de 15 ori. 2. Semiflotări - aÅŸează-te cu faÅ£a în jos, sprijinindu-te în palme ÅŸi genunchi ÅŸi încruciÅŸează gleznele. Încordează braÅ£ele, muÅŸchii abdominali, împinge bărbia în piept ÅŸi ridică încet corpul. Rămâi în această poziÅ£ie 4-5 secunde si apoi revino încet la poziÅ£ia iniÅ£ială. PoÅ£i face 10 ridicări în trei serii, cu pauze între ele. 3. exerciÅ£ii cu gantere - întinde-te pe spate, cu picioarele întinse si Å£inând două gantere în mâini. Încordează muÅŸchii ÅŸi ridică încet braÅ£ele, până când cele doua gantere se întâlnesc deasupra, paralel cu pieptul. Coboară braÅ£ele uÅŸor, până la podea, controlând miÅŸcarea, pentru ca exerciÅ£iul să fie cât mai eficient. Gantere de 1-1,5 kg sunt suficiente pentru început, iar în lipsa acestora, poÅ£i folosi sticle pline cu apă. 4. forfecări rapide - după terminarea exerciÅ£iului precedent, din aceeaÅŸi poziÅ£ie, poÅ£i executa forfecări rapide de braÅ£e. 5. forfecări orizontale ÅŸi verticale - cu ganterele in mâini ÅŸi braÅ£ele ridicate la nivelul pieptului ÅŸi puÅ£in flexate, execută forfecaÅ£ii orizontale prin suprapunerea alternativă a braÅ£elor. De asemeni, îÅ£i recomandăm să faci ÅŸi forfecări verticale. Fă 10-15 astfel de exerciÅ£ii, în trei serii, cu pauze între ele.

Plante pentru mărirea sânilor

Există anumite produse ce au în compoziÅ£ie fitoestrogen, un compus pe baza de plante, cu efecte asemanatoare estrogenului, hormonul sexual feminin. Un nivel scăzut de estrogen este „responsabil” pentru sâni mai mici, mai puÅ£in dezvoltaÅ£i. De asemeni, estrogenul influenÅ£ează favorabil pielea, care devine mai elastică, strălucitoare, cu aspect catifelat.

Printre aceste produse se enumeră tinctura de mărar, de lemn dulce, de fenicul sau de iederă. Aceste produse nu sunt însă recomandate persoanelor cu tulburări de menstruaÅ£ie. Tincturile se pot prepara acasă sau cumpăra de-a gata de la plafar sau farmacii cu produse naturiste.

Acestea pot fi asociate ÅŸi cu uleiuri pentru masaj (de mărar, de germeni de grâu), pentru potenÅ£area efectelor. Masarea sânilor se realizează uÅŸor, cu miÅŸcări circulare, spre exterior, util pentru tonifierea sânilor sau spre interior, având drept efect creÅŸterea în volum a acestora. Astfel dacă optezi pentru prima variantă, roteÅŸte mâna dreaptă în sensul invers acelor de ceasornic ÅŸi mâna stângă în sensul acelor de ceasornic. Pentru cea de-a doua variantă, roteÅŸte mâna dreaptă în sensul acelor de ceasornic ÅŸi mâna stângă în sensul acelor de ceasornic.

Sânii reprezintă o zonă foarte sensibilă ÅŸi trebuie să le acordaÅ£i o îngrijire specială, dacă vreÅ£i să beneficiaÅ£i cât mai mult timp de sâni frumoÅŸi, fermi, senzuali. Greutatea, moÅŸtenirea genetică, starea generală de sanatate, vârsta îÅŸi pun amprenta drastic asupra aspectului tău exterior, dar prin adoptarea sfaturilor propuse pentru îngrijire ÅŸi înfrumuseÅ£are, poÅ£i întârzia sau contracara efectele neplăcute ale acestora.

www.sanatateatv.ro

 

Lenjerie-intima-triumph.ro foloseste cookies. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. X